Ravioli met groenten en zalm
Het blijft één van mijn favoriete pastasoorten: ravioli. Natuurlijk is de verse pasta van de supermarkt niet ideaal, maar ook weer wel want een stuk minder werk dan het zelf maken. En prima te doen. En binnen een paar minuten gemaakt. Zeker met deze saus en groenten. Ook handig: een dag van tevoren maken is helemaal geen probleem. En ook handig: minstens net zo lekker met garnalen als met zalm.
No Reviews
Ingrediënten
Aantal personen
65gram ravioli | |
50gram peultjes | |
3 cherrytomaatjes | |
0.5stuks bosui | |
25ml (soja)room | |
scheutje appelazijn | |
scheutje olijfolie | |
peterselie of een ander favoriet kruidje | |
50gram zalm |
Hoe dan?
1.
Kook de ravioli volgens de verpakking en spoel af met koud water. Kook de peultjes en spoel ze ook af met koud water. Snijd ze doormidden.
check!
2.
Snijd de tomaatjes ook doormidden, de bosui in ringetjes en scheur de zalm in stukjes.
check!
3.
Meng de room, olijfolie en appelazijn goed door elkaar en roer door de ravioli. Leg de ravioli op een bord, de tomaatjes, peultjes, zalm erbij en strooi de bosui en peterselie erover. Voila!
check!
Geef een reactie