Opgepimpte instant noodles
Je kunt het heel hard ontkennen maar we hebben allemaal een periode gehad dat de instant noodles om wat voor reden dan ook net wat vaker op het menu stonden. En waarom ook niet, het is snel, lekker zout en vet makkelijk. En, nog leuker, je kunt ze vrij gemakkelijk oppimpen. Bij dit recept laat ik de prefab kruiden, gedroogde groenten en saus erbuiten. Handig: deze saus maak je ook makkelijk van tevoren.
Protip: maak deze saus voor vier personen en vries in wat je over hebt. Dan houd je geen ingrediënten meer over.
No Reviews
Ingrediënten
Aantal personen
0.25stuks komkommer | |
0.25stuks avocado | |
1teen knoflook | |
0.25stuks citroen | |
5blaadjes verse basilicum Of meer naar smaak! | |
1pakje instant noodles | |
Toppings naar keuze Denk aan cherrytomaatjes, bosui of cashewnoten |
Hoe dan?
1.
Maak de saus
Snijd de komkommer en avocado. Gooi in de blender. Pers de citroen uit. Doe ook in de blender. Blender het geheel nu tot een puree.
check!
2.
Voeg de knoflook en kruiden toe
Voeg nu de knoflook en basilicum toe en pureer verder. Breng op smaak met peper en zout.
check!
3.
Kook de noodles zodat ze gaar zijn
Giet af. Schep de saus erdoor en warm deze nog even mee.
check!
4.
Top af met je favoriete topping
En nu lekker smullen!
check!
Geef een reactie