x
f
x
f
f
f
f

Salade met serranoham en artisjok

10 minuten

super easy

Jaren terug vierde ik in het Spaanse Malaga een weekje vakantie. Tijdens Pasen, wat daar groots wordt gevierd. Absolute aanrader. Ook een aanrader: al het goede eten. Zowel uit de zee als van het land. Ik at in een superhip lunchtentje een heerlijke salade die ik daarna nog talloze keren thuis heb nagemaakt. En omdat ‘ie zo lekker is, deel ik ‘m maar al te graag.

No Reviews

Ingrediënten

Aantal personen
1handje veldsla Je kunt ook rauwe spinazie gebruiken voor de afwisseling
2plakken serranoham
5stuks zwarte olijven
3stuks artisjokhart
3stuks zongedroogde tomaatjes
1stuks tomaat
2eetlepels appelazijn
1eetlepels olijfolie

Hoe dan?

1.

Snij alle niet-vloeibare ingrediënten in het gewenste formaat

Doe in een kom en hussel door elkaar.
check!
2.

Meng de olijfolie en appelciderazijn

Breng op smaak met wat peper en zout
check!
3.

Meng de dressing en de salade

En klaar is je salade!
check!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *