Quinoasalade met tonijn en feta
Op zoek naar een lekkere salade voor bij de lunch of barbecue? Zoek niet langer! Deze salade is heerlijk en direct een succes. En makkelijk te maken. Alleen de quinoa gaarmaken kost even tijd. Al heb je tegenwoordig ook snelkookquinoa. Probleem opgelost. Laat de quinoa wel even afkoelen voor je ’t toevoegt aan je salade.
No Reviews
Ingrediënten
Aantal personen
0.5stuks avocado | |
60gram zwarte bonen (uit blik) | |
50gram feta | |
0.5blikje tonijn op water | |
50gram quinoa (ongekookt) | |
0.25stuks paprika | |
0.5stuks rode ui (klein) | |
1eetlepel olijfolie | |
1eetlepel citroensap | |
5stuks zwarte olijven (zonder pit) |
Hoe dan?
1.
Kook de quinoa
Hoe? Staat op de verpakking. Je kunt 't voor extra smaak in groentebouillon koken.
check!
2.
Snij de ui zo klein mogelijk
check!
3.
Snij de avocado, paprika en feta in blokjes
Hak de olijven grof
check!
4.
Laat de tonijn en zwarte bonen uitlekken
Spoel even af onder de kraan
check!
5.
Deponeer alles in een schaal zodra de quinoa klaar en afgekoeld is
Goed husselen en je hebt een heerlijke salade. Vergeet de olijfolie en citroensap niet toe te voegen!
check!
Geef een reactie