Salade met serranoham en artisjok
Jaren terug vierde ik in het Spaanse Malaga een weekje vakantie. Tijdens Pasen, wat daar groots wordt gevierd. Absolute aanrader. Ook een aanrader: al het goede eten. Zowel uit de
Opgepimpte instant noodles
Je kunt het heel hard ontkennen maar we hebben allemaal een periode gehad dat de instant noodles om wat voor reden dan ook net wat vaker op het menu stonden. En waarom ook niet, he
Pittige soep van doperwtjes en koriander
Soep is wat mij betreft hét ultieme comfortfood en iets dat altijd op het menu kan staan. Ja, ook als ontbijt. Al is deze soep daar misschien iéts minder geschikt voor, hij is le
Sushibowl/pokebowl/sushisalade
De een noemt het een pokebowl, de ander een sushisalade en bij ons heet het ook geregeld een sushibowl. Erg briljant als je het liefst voor de zoveelste avond op rij sushi zou best
Wraps met een sushivibe
Sommige mensen vinden het vloeken in de kerk maar ik vind het heerlijk om een beetje te experimenteren. Verschillende keukens door elkaar, ingrediënten bij elkaar gooien die niet
Tom Kha Vega(n)
Ja, ik ben wel eens in Thailand geweest 😉 Maar op de Tom Kha Kai werd ik in Nederland verliefd, toen ik hem at bij The Streetfood Bar in Amersfoort. Omdat ik veel vega(n) vriend
Hysterisch gezonde courgettepasta met avocado en witvis
Het festivalseizoen is langzaam van start aan het gaan en dat betekent in mijn geval doordeweeks compenseren voor de met bier en fastfood gevulde weekenden. Jaren geleden bedacht i
Buddha Bowl
Eén van mijn current favoriete dingen om te maken zijn buddha bowls. Geen idee waarom het precies zo heet en ook geen zin om het op te zoeken, maar je kunt er van alles in gooien
Ravioli met groenten en zalm
Het blijft één van mijn favoriete pastasoorten: ravioli. Natuurlijk is de verse pasta van de supermarkt niet ideaal, maar ook weer wel want een stuk minder werk dan het zelf make