Mijn allerbeste Vega(n) Ramen recept ♥️🤤
Op verzoek van one of my favourite people in the world (yeah, talking about you, Nivida! ♥️) zet ik hierbij één van mijn favoriete recepten online, namelijk die voor mijn Ram
Belachelijk lekkere vegan tuna melt in een wrap
Fotogeniek? Dat is deze wrap absoluut niet. Maar holy shit, wat is dit een goed gelukt experiment. Ik had verwacht een paar hompen vegan vulling te proeven, maar deze plantaardige
Vegan en vezelrijke groente-quinoabowl
De ideale manier om restjes op te maken, is wat mij betreft toch wel de tray bake. Groenten snijden, olijfolie en kruiden erover en de oven in. Je kunt ’t met alle groenten d
Goedgevulde boerenkoolsalade
Eén van mijn favoriete ontdekkingen van vorig jaar is de app Too Good To Go. Of eigenlijk: de groentenboxen die je daar kunt bestellen. In omgeving Amersfoort betaal je 9 euro voo
Gezond feestontbijt: eiwitrijke pannenkoeken met fruit
Blue Monday is alweer een week geleden maar met de goede voornemens gaat het hier best aardig. De voornaamste twee: gemiddeld vier keer in de week sporten en voornamelijk dingen et
Quiche met broccoli, kastanjechampignons, rode ui en gorgonzola
Ik had zin in quiche met broccoli en gorgonzola dus besloot het te maken. Maar ik had wel zin om ‘m íets spannender te maken. Beetje lopen Google’n, beetje in de koelk
Knolselderij-aspergesoep
Heb je zin in romige soep zonder dat er room in zit en heb je asperge schillen over? Dan is deze perfect. Het kan natuurlijk ook met hele asperges, maar in principe zijn de schille
Salade met aardbeien, pistache en honing-citroen vinaigrette
Zin in een originele salade met awesome zoet/zout space smaakjes door elkaar? NATUURLIJK HEB JE DAT. Heb je ooit wel eens gedacht: ‘Hoe smaakt eigenlijk aardbei met knoflook&
Risotto met paddenstoelen en truffelolie
Eén van de lekkerste dingen om zelf te maken vind ik toch wel risotto. In tegenstelling tot Lizzy die haar gerechten in het land van oorsprong proeft, ben ik nog nooit in Italië
Opgepimpte instant noodles
Je kunt het heel hard ontkennen maar we hebben allemaal een periode gehad dat de instant noodles om wat voor reden dan ook net wat vaker op het menu stonden. En waarom ook niet, he