Pittige spaghetti met (namaak)tonijn
Het is vermoedelijk één van de meest gore namen ooit bedacht voor eten, maar fan van de Vuna van Garden Gourmet ben ik zeker. Deze neptonijn is een prima vervanger van de echte variant, mits je ‘m door de pastasaus gooit of in een zelfgemaakte tonijnsalade verwerkt. En nou, laat ik voor die pasta nou precies een lekker receptje hebben. Erg goed te pruimen met wat rucola en gerapste kaas on the side. Smakelijk!
No Reviews
Ingrediënten
Aantal personen
75gram Spaghetti | |
0.5stuks Rode ui | |
125gram Cherrytomaatjes | |
50gram Zwarte olijven (zonder pit) | |
0.5potje Vuna | |
45gram Pesto arrabiata | |
50gram Ricotta | |
12.5gram Mon Chou | |
KnoflookNaar smaak |
Hoe dan?
1.
Kook de spaghetti
Check op je verpakking hoelang. Persoonlijk eet ik mijn spaghetti graag al dente, dus nog een beetje stevig.
check!
2.
Snipper de ui
En pers de knoflook. Verhit in een wokpan wat olijfolie en fruit de ui. Gooi na twee minuutjes de knoflook erbij.
check!
3.
Maak de saus
Roer de pest, Ricotta en Mon Chou door je zojuist aangefruite uitje en knoflook.
Halveer ondertussen de cherrytomaatjes en hak de olijven in het gewenste formaat.
check!
4.
Gooi alles bij elkaar
Giet de spaghetti af en gooi samen met de tomaatjes, zwarte olijven en (nep)tonijn bij de saus. Goed doorroeren, beetje laten doorwarmen en serveren maar!
check!
Geef een reactie