x
f
x
f
f
f
f

Veganistische stoofpot uit de slowcooker

easy

Een slowcooker maakt mijn leven zoveel mooier. Vooral op dagen waar er weinig tijd is om te koken. De avond van tevoren snijd ik al mijn groenten en eventueel het vlees. Dat gaat alvast de slowcooker in, hoewel ik de pot met deksel wel in de koelkast zet. De volgende ochtend gaat het vocht erbij, de slowcooker op LOW en bij thuiskomst is er gewoon een gezond en heerlijk maaltje. Ik gun ’t iedereen dus hierbij een heerlijk plantaardig stoofrecept. Goed vullend en vol met vezels. Wat wil je nog meer?

No Reviews

Ingrediënten

Aantal personen
1stuks tomaat
1eetlepel tomatenpuree
0.25stuks ui
100gram zoete aardappel (geschild)
100gram zwarte bonen
100gram kidneybonen
0.75gram quinoa (ongekookt)
1teen knoflook
1snuf chillipeper
1snuf gemalen komijn
1snuf gedroogde oregano
200milliliter groentebouillon

Hoe dan?

1.

Schil de zoete aardappel

En snij in blokjes
check!
2.

Snij alle overigen ingrediënten die je kunt snijden

check!
3.

Doe in de slowcooker

Laat 6 tot 8 uur stoven op LOW, vooral niet veel langer. Sneller eten? Tussen de 4 en 6 uur op HIGH werkt ook prima.
check!
4.

Dien op en garneer

Met eventueel koriander, avocado of wat plantaardige zure room.
check!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *